sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Șurianu Sebeș va întâlni reprezentanta județului Caraș-Severin, în barajul de promovare în Liga a 3-a

Șurianu Sebeș va întâlni reprezentanta județului Caraș-Severin, în barajul de promovare în Liga a 3-a

Publicat în 30.05.2017 la ora 20:27

Campioana județului Alba, Șurianu Sebeș, va întâlni în barajul de promovare în Liga a 3-a, în 17 și 24 iunie 2017, pe campioana județului Caraș-Severin, Viitorul Caransebeș sau Voința Lupac, acestea find primele două clasate cu o etapă înainte de final.

Voința Lupac este pe prima poziție, cu 62 de puncte, iar Viitorul Caransebeș are 60 de puncte, și  un meci mai puțin, o restanță care se dispută în 31 mai, în deplasare cu AS Berzasca, clasată pe locul al 4-lea.

În ultima rundă, liderul Voința Lupac joacă în deplasare cu „lanterna roșie” Recolta Rafnic, iar Viitorul Caransebeș are meci dificil extern cu AS Oravița, clasată pe locul trei.

Șurianu Sebeș va avea confirmarea oficială în cursul zilei de mâine, când împerecherea campioanelor județene va fi oficializată de FRF.

Şurianu Sebeş este la al treilea an de activitate în al 4-lea eşalon, anul trecut terminând pe poziţia secundă, iar în 2015 pe locul al 4-lea. Alba se mândreşte cu 5 promovări consecutive realizate de campioanele Ligii a IV-a, Europa Alba Iulia, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos, Performanţa Ighiu şi Mureşul Vinţu de Jos.

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.