sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Șurianu Sebeș va întâlni pe Viitorul Caransebeș (Caraș Severin) în barajul de promovare în Liga a 3-a

Șurianu Sebeș va întâlni pe Viitorul Caransebeș (Caraș Severin) în barajul de promovare în Liga a 3-a

Publicat în 03.06.2017 la ora 16:59

Șurianu Sebeș, campioana județului Alba, va întâlni în barajul de promovare în Liga a 3-a, care se va disputa în zilele de 17 și 24 iunie 2017, pe campioana județului Caraș-Severin, Viitorul Caransebeș.

Viitorul Caransebeș a reușit să câștige ambele jocuri ale acestei săptămâni și a acumulat 66 de puncte. Primul joc al campioanei județului Alba se va disputa în deplasare, iar al doilea, în „Arini”, în fața fanilor.

Voința Lupac este pe prima poziție, cu 62 de puncte, iar Viitorul Caransebeș are 60 de puncte, și  un meci mai puțin, o restanță care se dispută în 31 mai, în deplasare cu AS Berzasca, clasată pe locul al 4-lea.

În ultima rundă, liderul Voința Lupac joacă în deplasare cu „lanterna roșie” Recolta Rafnic, iar Viitorul Caransebeș are meci dificil extern cu AS Oravița, clasată pe locul trei.

Șurianu Sebeș va avea confirmarea oficială în cursul zilei de mâine, când împerecherea campioanelor județene va fi oficializată de FRF.

Şurianu Sebeş este la al treilea an de activitate în al 4-lea eşalon, anul trecut terminând pe poziţia secundă, iar în 2015 pe locul al 4-lea. Alba se mândreşte cu 5 promovări consecutive realizate de campioanele Ligii a IV-a, Europa Alba Iulia, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos, Performanţa Ighiu şi Mureşul Vinţu de Jos.

Facebook 

Șurianu Sebeș va întâlni pe Viitorul Caransebeș (Caraș Severin) în barajul de promovare în Liga a 3-a
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.