sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Șurianu Sebeș riscă să rămână fără… teren de antrenament

Șurianu Sebeș riscă să rămână fără… teren de antrenament

Publicat în 15.04.2016 la ora 18:42

Surianu-Sebes-FC-Hermannstadt-feb-2016Șurianu, echipă cu un parcurs vulcanic si surprinzator și care ce a readus Sebeșul în atentia lumii fotbalistice, se află în prezent în situația neplacută de a pune sub semnul întrebării posibilitatea de a-și continua antrenamentele în baza sportivă din Arini.

Recent, s-a produs un transfer de administrare al acestei baze catre Liceul cu Program Sportiv Sebes, asa cum e si firesc. Din pacate, tarifele convenite pentru inchirierea terenului de sport in Consiliul de Administratie al respectivei institutii de invatamant, nu sunt accesibile in viziunea celor care administreaza echipa. Dimensiunea finantarii activitatii clubului apartine exclusiv mediului privat, fara a avea sprijin din partea autoritatilor. In conditiile in care prezentul evidentiaza un potential economic scazut, deci implicit o contributie asigurata de un singur finantator permanent, devine o necesitate reala armonizarea tarifelor de inchiriere cu situatia financiara a clubului.

“Talent fara antrenament e ca si masina fara carburant. In cazul de fata, viziunea administrativa a celor care gestioneaza baza din Arini trebuie sa se impace cu ce ofera aceasta echipa Sebesului. Am povestit cu colegul meu, viceprimarul Adrian Bogdan, pentru a aduce fotbalul acolo unde ii e locul, pe teren. Cei din consiliul de administratie pot  contribui la depasirea aceastei etape de provizorat si incertitudine. O remiza din care sa aiba toata lumea de catigat. Nu cerem favoruri sau avantaje pentru aceasta echipa de fotbal, ci doar sansa reala sa reprezinte Sebesul asa cum a facut-o pana acum, cu fruntea sus.”  Dorin Nistor – consilier local.

In prezent Surianu Sebes ocupa locul patru, la trei puncte de primii clasati, avand sanse de promovare in Liga a III-a. In actualul lot se regasesc 22 de jucatori, majoritatea fiind formati la LPS Sebes.

Facebook 

Șurianu Sebeș riscă să rămână fără… teren de antrenament
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.