sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Şurianu Sebeş l-a transferat pe Rareş Gânscă (Olimpia Aiud). Doi jucători nigerieni dau probe în „Arini”

Şurianu Sebeş l-a transferat pe Rareş Gânscă (Olimpia Aiud). Doi jucători nigerieni dau probe în „Arini”

Publicat în 12.01.2016 la ora 12:39

Christian_OnyeakusiŞurianu Sebeş şi-a completat efectivul prin transferul lui Rareş Gânscă (Olimpia Aiud), goalkeeperul în vârstă de 37 de ani urmând să-l ajute pe Mihai Manea cu pregătirea portarilor, fiind cuprins şi staff-ul tehnic.

În „Arini” momentan sunt trei portari, R. Pop, V. Ignat (venit de la Mureşul Vinţu de Jos) şi Gânscă (Olimpia Aiud), după ce Stănilă a plecat la Sportul Petreşti.

Un alt jucător înregimentat este Sorin Deaconu (atacant de la Dalia Sport Daia Română), două goluri în tur. Pe lista de aşteptare rămâne Joldeş (AFC Unirea 1924 Alba Iulia), după ce „pista” Trifa (Rapid CFR Teiuş) nu mai este de actualitate

• Cantonament centralizat la Codlea

Echipa de pe poziţia a 4-a din ierarhia turului va efectua un cantonament centralizat, la Codlea, în perioada 5-14 februarie, efectivul urmând a fi format din 22 de jucători. Şurianu ar mai putea să renunţe la câţiva jucători în această perioadă, reluarea pregătirilor fiind fixată în 19 ianuarie.

• Luni, cu golurile…

Pata de culoare a Sebeşului rămâne posibila înregimentare a doi jucători de culoare din Nigeria, ajunşi ieri şi Bucureşti şi aşteptaţi zilele viitoare la Sebeş. Este vorba despre Adesanya Olusola Kareem (mijocaş ofensiv 24 ani) şi Monday (în traducere luni) Christian Onyeakusi (atacant 18 ani), ambii de la Micro Giant Football Club, care dacă vor corespunde testelor, vor intra în calculele pentru retur. „Avem propuneri interesante de colaborare cu un impresar din Nigeria. În vara viitoare, dacă lucrurile sunt în regulă, am primit invitaţia să ajungem în Nigeria, pentru a vizita câteva Academii de fotbal şi a găsi tinere talente„, a declarat Armando Popescu, finanţatorul Sebeşului.

• Cazul Coltor, judecat săptămâna viitoare

Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba va dezbate săptămâna viitoare „cazul” Claudiu Coltor, fotbalist ce a inflamat lucrurile între Viitorul Sântimbru şi Şurianu Sebeş, ce riscă o suspendare de 16 etape. „Trecând peste acuze şi discuţii contradictorii, dorim ca AJF Alba să apere jucătorul. Noi, Şurianu trebuie să achităm grila de formare a fotbalistului, către cluburile la care a activat până în prezent, undeva la 5000 de lei„, a comentat oficialul Sebeşului.

Facebook 

Şurianu Sebeş l-a transferat pe Rareş Gânscă (Olimpia Aiud). Doi jucători nigerieni dau probe în „Arini”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.