sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Șurianu Sebeș a transferat până acum nu mai puțin de 9 jucători. Echipa secundă va fi înscrisă în Liga a V-a

Șurianu Sebeș a transferat până acum nu mai puțin de 9 jucători. Echipa secundă va fi înscrisă în Liga a V-a

Publicat în 02.08.2016 la ora 14:54

surianu-sebes-isct-juniori-a1-iun-2016Şurianu Sebeş este pusă pe fapte mari şi pe lângă campania impresionantă de transferuri de până acum care îi conferă statutul de favorită la promovarea în Liga a 3-a îşi va înscrie echipa secundă în liga a V-a, în ideea de a oferi jocuri fotbaliştilor de perspectivă din efectiv care nu vor „prinde” prima echipă.

După modelul altor cluburi din Alba precum Industria Galda, Viitorul Sântimbru sau Mureşul Vinţu, formaţia din „Arini” este preocupată pentru edificarea unei piramide fotbalistice, această decizie fiind o premieră pentru clubul din Sebeş.

De această echipă se va ocupa antrenorul Raul Oargă, cel care a colaborat cu Mihai Manea în stagiunea trecută în Liga a IV-a. „Mi-am dat acordul de principiul pentru a mă ocupa de această echipă, mai sunt câteva lucruri de pus la punct, dar în linii mari aş accepta oportunitatea”, a precizat Raul Oargă, fostul secund al lui Manea.

• 9 transferuri şi nu se opresc aici!

Pe banca tehnică a pretendentei la eşalonul terţ va sta cuplul Mihai Manea – Doru Oancea, aceştia având la dispoziţie 9 jucători înregimentaţi în această perioadă: N. Bănică, Iclănzan (Mureşul Vinţu), Oniche, Potopea Bălaş, M. Cristea, Cl. Oara (Performanţa Ighiu), M. Neagu şi Şuteu (Metalurgistul Cugir). Un alt nume pe lista achiziţiilor este apărătorul de bandă stânga Cr. Ivaşcu (Viitorul Sântimbru), cluburile demarând deja negocierile. „Am făcut tot felul de calcule, iar aceasta e cea mai bună variantă. O să fie 7-8 jucători în fiecare etapă ce nu vor prinde lotul, la aceştia se mai adaugă tineri, şi e bine ca fotbaliştii să aibă jocuri în picioare într-un campionat”, a comentat Armando Popescu, oficialul Şurianului Sebeş.

Facebook 

5.0
01

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.