sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Străzile Tineretului, Arini, Zăvoi şi Crângului, din centrul Municipiului Sebeș, propuse pentru modernizare

Străzile Tineretului, Arini, Zăvoi şi Crângului, din centrul Municipiului Sebeș, propuse pentru modernizare

Publicat în 26.11.2016 la ora 11:00
   

primaria-sebes-aug-2016În cea mai recentă ședință a Consiliului Local Sebeș a fost votat proiectul de hotărâre privind aprobarea caietului de sarcini pentru proiectarea obiectivului de investiții ”Modernizare străzi municipiul Sebeș: Tineretului, Arini, Zăvoi și Crângului – faza DALI”. Cele 4 străzi se află în partea centrală a municipiului Sebeș, fiind cuprinse în zona dintre cartierul Valea Frumoasei, strada Dorin Pavel și râul Sebeș.

Strada Tineretului, cuprinsă între cartierul Valea Frumoasei și strada Arini, are o lungime de 420 de metri și este nemodernizată, neexistând trotuare și nici sistem de colectare a apelor pluviale. Strada Arini se află în continuarea străzii Tineretului și este o stradă înfundată, cu o lungime de aproximativ 90 de metri. Este de asemenea nemodernizată, fără trotuare și nu există rețea de alimentare cu apă. Strada Zăvoi, în lungime de 220 de metri, este cuprinsă între cartierul Valea Frumoasei și strada Tineretului, nu are trotuare și doar o rigolă de pământ pe partea dreaptă pentru colectarea apelor pluviale. Strada Crângului este cuprinsă între cartierul Valea Frumoasei și strada Mihai Eminescu. Este nemodernizată, fără trotuare și fără sistem de colectare a apei, cu o lungime de 350 de metri. Valoarea estimată a serviciilor de proiectare pentru elaborarea documentațiilor este de 25.000 de lei, cu TVA. Se are în vedere și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă, rețelelor de canalizare și rețelelor de iluminat pe străzile amintite.

I. P.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.