sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Strada Occidentului din Sebeş, cu condiţii de Ev Mediu, propusă spre modernizare

Strada Occidentului din Sebeş, cu condiţii de Ev Mediu, propusă spre modernizare

Publicat în 24.04.2018 la ora 8:17

Strada Occidentului din municipiul Sebeș nu arată deloc precum îi spune numele. Condițiile de pe strada Occidentului amintesc mai degrabă de Evul Mediu: este plină de gropi și denivelări, nu este prevăzută cu sistem de apă sau canalizare, nu are sistem de colectare și evacuare a apei de ploaie și nici trotuare sau iluminat public.

Aceasta are o lungime de mai puțin de 1 km (645 de metri), este cuprinsă între strada Augustin Bena (care se suprapune cu traseul DN7) și limită de proprietate. Recent, consilierii locali din Sebeș au aprobat documentația de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul ”Modernizare strada Occidentului”, suma alocată fiind de 2,98 de milioane de lei.

”Având în vedere că în prezent strada studiată este într-o stare avansată de degradare, circulația fiind foarte îngreunată, mai ales pe timp ploios, prin implementarea proiectului de modernizare se preconizează reducerea cu peste 30% a timpului de deplasare”, se arată în expunerea de motive.

Durata de realizare a investiției este de 12 luni, plus 2 luni realizarea proiectului tehnic și obținerea avizelor. Astfel, cel mai probabil lucrările vor fi finalizate anul viitor.

I. P.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.