sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Star Assembly Sebeș în topul celor mai puternice companii din economia românească. Vezi pe ce loc se situează

Star Assembly Sebeș în topul celor mai puternice companii din economia românească. Vezi pe ce loc se situează

Publicat în 05.12.2019 la ora 14:04
   

Conform „Top 50” companii din economia românească, după ritmul de creştere al busines­su­lui în ultimii cinci ani, Star Assembly Sebeș a adunat afa­ceri cumulate de 14,4 mld. lei în 2018, în creştere cu 9.500%, comparativ cu anul 2014.

Ritmul variază însă de la 2.700% la aproape 30.000%, la vârf aflân­du-se producătorul de com­po­nen­te auto Star Assembly din Alba (29.926%), urmat de Agricover, companie activă în industria agricolă, şi de firma de curierat Nemo Express Logistic. Astfel, pentru a intra pe po­dium a fost necesar un ritm de creş­tere de peste 10.000%, arată datele confidas.ro, platformă ce analizează riscul financiar al companiilor.

Clasamentul cuprinde jucători din industrii variate, de la compo­nen­te auto la retail şi de la turism la pro­ducţie de electrocasnice, arată datele confidas.ro, platformă ce analizează riscul financiar al companiilor.

Informaţiile arată că aceste com­pa­­nii provenite din domenii va­ria­te în­cep să atârne tot mai greu în „bi­lan­ţul“ eco­nomiei locale. Este vorba de o serie de fabrici care acum cinci ani abia fă­ceau paşi pe piaţă sau de ju­că­tori care şi-au accelerat dez­vol­tarea după 2014. Un singur lucru le leagă pe toa­te aceste firme, şi anume, faptul că busi­nessurile lor au crescut precum Făt-Frumos în ultimii cinci ani, la fel de mult ca altele în trei decenii de activitate.

sursa: zf.ro

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.