sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Sportul Sebeş s-a retras din Liga a IV-a

Sportul Sebeş s-a retras din Liga a IV-a

Publicat în 20.08.2013 la ora 14:20

Invocând motive financiare, Sportul Sebeş s-a retras din Liga a IV-a, eşalon care în acest moment a rămas cu numai 14 echipe, după ce acum câteva zile Perla Jidvei a anunțat că se retrage.

Sportul-Sebeş-CSO-CugirCriza financiară a lovit din plin şi “fotbalul mic” din Alba în acest sezon. În atari condiţii, oficialii AJF Alba iau în calcul inclusiv refacerea ţintarului în al 4-lea eşalon, dar şi amânarea cu o săptămână a startului, lucru posibil miercuri în cadrul întâlnirii de la Stadionul “Cetate”, ce precede Supercupa AJF Alba, de la ora 18.00, între Metalurgistul Cugir şi Performanţa Alba Iulia. “În cazul în care vor rămâne 14 echipe, se poate lua în calcul amânarea cu o săptămână a debutului turului şi refacerea ţintarului, lucru solicitat în mod oficial de Viitorul Sântimbru, printr-o adresă scrisă“, a declarat Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba. În acelaşi timp însă se aşteaptă lămurirea situaţiei juridice a CSO Cugir, care a solicitat loc în Liga a IV-a, dar încă nu se ştie daca va juca măcar în Liga a V-a.

Liga a IV-a Alba urma să debuteze în 24-25 august, ţintarul stabilindu-se vineri, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a AJF Alba.

”Aşteptam sprijin de la primărie!”, afirmă Gabriel Ţoţonea

Aşteptam în aceste zile să ajungem la un acord de colaborare cu primăria din Sebeş, însă acest lucru e posibil abia în primăvara viitoare. În consecinţă am luat pauză un an, nu se va juca fotbal în Sebeş în ediţia 2013-2014. Toţi promit, fac şi dreg însă sunt singur, iar lipsa resurselor financiare contează foarte mult”, a spus Gabriel Ţoţonea, finanţatorul echipei Sportul Sebeş. Jucătorii s-au împrăştiat rapid: Iouraş, Bălaş, Mitrea – Performanţa Ighiu, Vlaic, E. Dragomir, H. Marian, Ifrim – Dalia Sport Daia Română, Andreica – Inter Ciugud, Stănilă, Diaconu – Viitorul Sântimbru, Haiduc – Arena Alba Iulia.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.