sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Ședință extraordinară la Consiliul Local Sebeș marți 14 mai 2013. Vezi ordinea de zi

Ședință extraordinară la Consiliul Local Sebeș marți 14 mai 2013. Vezi ordinea de zi

Publicat în 13.05.2013 la ora 9:54

Consiliul Local Sebeș este convocat la ședința extraordinară ce va avea loc marți, 14 mai, în sala “Radu Stanca“ a Primăriei Sebeş. Printre proiectele de hotărâre puse în dezbatere se află Planul de Administrare elaborat de către Consiliul de Administraţie al Ocolului Silvic – Sebeş R.A și Planul de ordine și siguranță publică a municipiului Sebeș.

sedinta-conlisli-local-sebes-bugetIată ordinea de zi a ședinței:

1. Proiect de hotărâre privind darea în administrare către C.N.A.D.N.R. a străzii  Investitorilor  şi a Canalului  Hc 1619 aparţinând domeniului public al Municipiului Sebeş.

2. Proiect de hotărâre privind  radierea din inventarul domeniului privat al Municipiului Sebeş a reţelelor de distribuţie a gazelor naturale care deservesc cartierele Valea Frumoasei, Aleea Parc, Lucian Blaga şi Mihail Kogălniceanu.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea introducerii în inventarul domeniului public al Municipiului Sebeş a mijlocului fix „Clădire Autogară”.

4. Proiect de hotărâre privind identificarea şi înscrierea în C.F. a proprietăţii Municipiului Sebeş a imobilului  situat administrativ în Sebeş, Cartier Mihail Kogălniceanu  – alei şi spaţii verzi.

5. Proiect de hotărâre privind  modificarea  Art.4 al HCL nr. 68/2013.

6. Proiect de hotărâre  pentru aprobarea nivelului subvenţiei ce urmează a fi acordată Asociaţiei Diakoniewerk Internaţional, pe anul 2013, precum şi aprobarea Convenţiei provizorii pentru acordarea de servicii de asistenţă socială.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Administrare elaborat de către Consiliul de Administraţie al Ocolului Silvic – Sebeş R.A.

8. Proiect  de hotărâre  privind aprobarea  organigramei şi a statului de funcţii ale Căminului Pentru Persoane Vârstnice Sebeş.

9. Proiect de hotărâre privind  modificarea organigramei  şi statului de funcţii  al Serviciului Public de Asistenţă Socială.

10. Proiect de hotărâre privind  obligaţiile instituţiilor  publice de a comunica documente privind achiziţiile publice.

11. Proiect de hotărâre privind  încetarea contractului de asociere în participaţiune nr. 48/22057/08.08,2007 cu acordul părţilor.

12. Proiect de hotărâre privind atribuirea de nume pentru străzile nou create în Municipiul Sebeş   – Str. Ghiocelului şi Str. Salciei.

13. Proiect de hotărâre privind aderarea Municipiului Sebeş, prin Consiliul Local al Municipiului  Sebeş, în calitate de membru susţinător, la Societatea Naţională de Cruce Roşie din România (S.N.C.R.) Filiala Alba şi  aprobarea încheierii Convenţiei de colaborare  între Municipiul Sebeş, prin Consiliul Local  Sebeş şi S.N.C.R.-  Filiala Alba.

14. Proiect de hotărâre privind însuşirea de către Consiliul Local al Municipiului Sebeş a ”Planului de ordine și siguranță publică a municipiului Sebeș”.

15. Proiect de hotărâre privind  modificarea  tuturor contractelor de închiriere aflate în derulare, încheiate  de Municipiul  Sebeş, în concordanţă cu legislaţia în vigoare în materie de locaţiune.

Ședință extraordinară la Consiliul Local Sebeș marți 14 mai 2013. Vezi ordinea de zi
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.