sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Sebeșul devine, încet și sigur, un oraș al lucrului scump și prost făcut! Gazonul montat acum aproximativ două luni s-a uscat complet

Sebeșul devine, încet și sigur, un oraș al lucrului scump și prost făcut! Gazonul montat acum aproximativ două luni s-a uscat complet

Publicat în 04.09.2017 la ora 18:05

Sebeșul lucrului scump și prost făcut!

Sebeșul devine, încet și sigur, orașul lucrului scump și prost făcut! Gazonul montat de nici două luni de zile s-a uscat complet. Iarba verde „de Sebeș” nu mai este atât de verde precum ar trebui să fie… Gazonul achiziționat pe bani grei s-a uscat la nici două luni de când a fost pus.

„Continuă bătaia de joc la adresa cetățeniilor din Sebeș”, scrie pe adresa redacției sebesinfo.ro, un locuitor din municipiu, nemulțumit de faptul că gazonul montat, la un preț foarte mare, nu demult, este deja complet uscat.

Citește și: Dorin? Nu, ”decât Dorel venit la Sebeş”!

„Flori, suporți din fier forjat pentru flori, gazon (ars)… Actualului primar îi plac achizițiile directe scumpe și rafinate, în special de la firmele de casă ale fostului PDL. Mai bine să se facă investiții în spitalul Municipal Sebeș, pentru a avea și noi unde să ne tratăm”, mai spune cetățeanul revoltat de felul în care actuala administrație locală cheltuiește banii contribuabililor.

La Sebeș, la nici două luni de când a fost pus, din cauza secetei prelungite, s-a uscat tot gazonul de pe Bulevardul Lucian Blaga, între Casa de Cultură și Turnul din Cetatea Veche, verdele fiind înlocuit cu un galben palid.

 

Comentarii

Un Comentariu la Sebeșul devine, încet și sigur, un oraș al lucrului scump și prost făcut! Gazonul montat acum aproximativ două luni s-a uscat complet

  1. sebesan Răspunde

    04.09.2017 la 18:58

    Probabil ca gazonul s-a uscat din cauza ca a fost udat cu apa clocita pe care o aduc de la Pavilionul din Dealul „Mamut” din Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.