sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Dorin? Nu, ”decât Dorel venit la Sebeş”!

Dorin? Nu, ”decât Dorel venit la Sebeş”!

Publicat în 28.08.2017 la ora 5:11
   

Dorin? Nu, ”decât Dorel venit la Sebeş”!

O maşină zace de luni bune într-o parcare din Sebeş.  Zona e plină de gunoaie și ar putea atrage și atenția polițiștilor locali, dar oamenii legii nu s-au autosesizat până acum. „O altă zi „obişnuită” în Sebeş, oraşul marilor investiţii din judeţul Alba… Sau al marilor investitori, mă rog, însă mai puţin al sebeşenilor…

Într-o parcare publică, într-unul din cele mai vizibile locuri din oraş, pe strada Teilor, în faţă Spitalului Municipal Sebeş, de luni şi luni de zile domnesc mizeria, indiferenţa şi dispreţul autorităţilor locale faţă de normalitate: o maşină abandonată lângă roţile căreia au crescut buruieni de-un metru, borduri rupte şi lăsate de izbelişte şi o murdărie care te face să te întrebi dacă nu cumva oraşul ăsta ar avea nevoie mai degrabă de şi mai mulţi măturători, decât de birocraţi plătiţi regeşte, din banii fraierilor (a se citi contribuabililor).

Cosmetizarea nimicului, dublată de incompetenţa şi ineficienţa administraţiei publice locale se numeşte, în orice comunitate, impostură. Iar coşul de gunoi lipsă, dintr-o prea lungă listă de lipsuri de altfel, te duce cu gândul ca Sebeşului îi lipseşte de fapt un coş de… gunoaie”

Facebook 

Comentarii

Un Comentariu la Dorin? Nu, ”decât Dorel venit la Sebeş”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.