sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Sărbătoare mare în „Arini”, după ce Șurianu Sebeș a reușit promovarea în Liga a 3-a

Sărbătoare mare în „Arini”, după ce Șurianu Sebeș a reușit promovarea în Liga a 3-a

Publicat în 25.06.2017 la ora 13:48

La doar trei ani de la înființare, Șurianu Sebeș a promovat în eșalonul terț, după o dublă victorie cu Viitorul Caransebeș (2-1 și 3-1) înscriindu-se pe lista selectă a campioanelor ce cuprinde echipele Europa Alba Iulia, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos, Performanța Ighiu și Mureșul Vințu de Jos, campioanele din Alba promovate succesiv în Liga a 3-a.

Trupa din “Arini” a reeditat parcursul Performanței Ighiu din 2015 (event județean și promovare), dar speră să nu aibă soarta Mureșului Vințu de Jos din 2016, care după ce a câștigat barajul cu Mureșul Luduș, s-a retras din Liga a 3-a.

Ultimul cuvânt al sărbătorii l-a avut experimentatul mijlocaş Marius Neagu. „Dedic această promovare tuturor celor din Sebeş, care afirmau că nu ne vom apăra corect şansele în acest retur”, a spus fotbalistul ce a bifat a doua promovare a carierei, după cea cu Metalurgistul Cugir.

Finalul a descătușat energiile, echipierii gazdelor au încins hora bucuriei, au sărbătorit cu copiii alături, au scandat pe gazon “campionii, campionii”, dedicându-i promovarea lui Dan Comșa, organizatorul de competiții, ce, în ziua returului, a aniversat împlinirea unei jumătăți de veac.

În rest, de menţionat modul ireproşabil în care a fost împodobit stadionul din „Arini” (felictări organizatorilor). Sărbătoarea campionilor a durat târziu, în noapte, cu Dan Comşa, sărbătoritul zilei, în prim-plan.

Sunt semnale că primăria municipiului Sebeş va sprijini echipa de fotbal, mai ales că în localitate, sportul pe echipe nu există, prin dispariţia handbalului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.