sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Sărbătoare mare în „Arini”, după ce Șurianu Sebeș a reușit promovarea în Liga a 3-a

Sărbătoare mare în „Arini”, după ce Șurianu Sebeș a reușit promovarea în Liga a 3-a

Publicat în 25.06.2017 la ora 13:48

La doar trei ani de la înființare, Șurianu Sebeș a promovat în eșalonul terț, după o dublă victorie cu Viitorul Caransebeș (2-1 și 3-1) înscriindu-se pe lista selectă a campioanelor ce cuprinde echipele Europa Alba Iulia, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos, Performanța Ighiu și Mureșul Vințu de Jos, campioanele din Alba promovate succesiv în Liga a 3-a.

Trupa din “Arini” a reeditat parcursul Performanței Ighiu din 2015 (event județean și promovare), dar speră să nu aibă soarta Mureșului Vințu de Jos din 2016, care după ce a câștigat barajul cu Mureșul Luduș, s-a retras din Liga a 3-a.

Ultimul cuvânt al sărbătorii l-a avut experimentatul mijlocaş Marius Neagu. „Dedic această promovare tuturor celor din Sebeş, care afirmau că nu ne vom apăra corect şansele în acest retur”, a spus fotbalistul ce a bifat a doua promovare a carierei, după cea cu Metalurgistul Cugir.

Finalul a descătușat energiile, echipierii gazdelor au încins hora bucuriei, au sărbătorit cu copiii alături, au scandat pe gazon “campionii, campionii”, dedicându-i promovarea lui Dan Comșa, organizatorul de competiții, ce, în ziua returului, a aniversat împlinirea unei jumătăți de veac.

În rest, de menţionat modul ireproşabil în care a fost împodobit stadionul din „Arini” (felictări organizatorilor). Sărbătoarea campionilor a durat târziu, în noapte, cu Dan Comşa, sărbătoritul zilei, în prim-plan.

Sunt semnale că primăria municipiului Sebeş va sprijini echipa de fotbal, mai ales că în localitate, sportul pe echipe nu există, prin dispariţia handbalului.

Acest articol a fost citit de 41 ori

Sărbătoare mare în „Arini”, după ce Șurianu Sebeș a reușit promovarea în Liga a 3-a
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.