sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Radu Cristian, consilier local: „Primarul Dorin Nistor nu plătește un leu impozit dar încasează 10.000 de lei de la Primăria Sebeș”

Radu Cristian, consilier local: „Primarul Dorin Nistor nu plătește un leu impozit dar încasează 10.000 de lei de la Primăria Sebeș”

Publicat în 07.09.2017 la ora 11:08

Consilierul local Radu Cristian a declarat ieri, în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM, că primarul din Sebeș, Dorin Nistor, nu plătește un leu impozit, dar încasează o indemnizație lunară de 10.000 de lei.

„Un lucru foarte anormal ce există în momentul de față în Sebeș: știți bine, Dorin Nistor are o mutație doar, la socrul său, în Lancrăm. Deci el nu are un leu de plată impozit și încasează 10.000 de lei. Este o bătaie de joc față de cetățeni, este o lipsă de respect. Cetățenii din Sebeș, care își plătesc taxele, locuiesc aici, inhalează poluarea, sunt nevoiți să vadă cum li se risipesc banii pe fel și fel de achiziții. Este anormal și pe această cale domnul primar, dacă are bun simț față de cetățenii municipiului Sebeș, ar trebui să revină la această dispoziție pe care și-a dat-o, și anume să câștige undeva la 10.000 de lei pe lună și să mai reducă pentru că nu e normal”, a spus Radu Cristian.

De asemenea, consilierul local a susținut că primarul Dorin Nistor este lipsit de transparență în ceea ce privește cheltuirea banului public.

Facebook 

Radu Cristian, consilier local: „Primarul Dorin Nistor nu plătește un leu impozit dar încasează 10.000 de lei de la Primăria Sebeș”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.