sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Radu Cristian, consilier local: „Chiar daca referendumul organizat la Sebeș nu a fost validat, avem șansa de a achiziționa un autolaborator pentru analize de mediu”

Radu Cristian, consilier local: „Chiar daca referendumul organizat la Sebeș nu a fost validat, avem șansa de a achiziționa un autolaborator pentru analize de mediu”

Publicat în 29.05.2018 la ora 18:47
   

Joi, 31 mai 2018, la Colegiul Național Lucian Blaga (SALA DE FESTIVITĂȚi), ora 14:00 va avea loc o ședința de Consiliul Local în care o să fie supus la vot proiectul de Hotărâre privind achiziționarea unui „Autolaborator pentru analize de mediu”, pentru monitorizarea calității mediului înconjurător la nivelul Municipiului Sebeș.

Cu această ocazie îi rog public pe consilierii PNL, consilierul Partidului Verde Matei Nicolae și consilierul independent Stoica Petru, să susțină acest proiect!

Vreau să îi felicit pe cei peste 7000 de sebeșeni care au ieșit la vot! ESTE DATORIA NOASTRĂ! Timpurile pe carele trăim și vremurile în care ne aflăm ne obligă! Ne obligă cei peste 7000 de sebeseni și suferințele celor mulți! Durerea și chinul ne obligă! Este o datorie firească!

Acum când sună ora deșteptării pentru copiii și generațiile viitoare, să fim înțelepți și cu luare aminte! Nu avem dreptul să nu fim RESPONSABILI ȘI CU FRICĂ DE DUMNEZEU! De trăit, trăim rău! Măcar să fim sănătoși! Va îndemn la solidaritate dragi colegi! Avem 9 voturi și mai avem nevoie de încă unul pentru a trece acest proiect!

Radu Cristian,
consilier local

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.