sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Radu Cristian, consiler local PRU: „Renovarea secției de pediatrie a Spitalului Municipal din Sebeș este o investiție pentru oameni, sănătate și viitorul comunității!”

Radu Cristian, consiler local PRU: „Renovarea secției de pediatrie a Spitalului Municipal din Sebeș este o investiție pentru oameni, sănătate și viitorul comunității!”

Publicat în 28.03.2019 la ora 19:28

Astăzi, 28 martie 2019, a fost redeschisă, după ce a fost reabilitată și modernizată cu spriinul mai multor firme care activează pe raza municipiului Sebeș, secția de pediatrie a Spitalului Municipal.

Cu acest prilej, consilerul local PRU, Radu Cristian a ținut să le mulțumească, pe o rețea de socializare, tuturor firmelor care s-au implicat în acest proiect și au făcut ca secția de pediatrie a Spitalului Municipal să fie reabilitată și modernizată: „În spatele lucrurilor mari, stau oameni cu suflet mare. Așa e și cazul celor de la Savini Due, DML Invest, Genova OIL, Cora Company, care prin efortul și contribuția lor, au făcut ca secția de Pediatrie a Spitalului Municipal să fie reabilitată și redeschisă. Ca om al Sebeșului, le mulțumesc sincer. Este o investiție pentru oameni, sănătate și viitorul comunității!”

Comentarii

Un Comentariu la Radu Cristian, consiler local PRU: „Renovarea secției de pediatrie a Spitalului Municipal din Sebeș este o investiție pentru oameni, sănătate și viitorul comunității!”

  1. Oly Răspunde

    04.04.2019 la 12:06

    Este o știre falsa.. Secția de pediatrie nu este deschisa nici în data de 03.04.2019…este doar politica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.