sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Primarul Dorin Nistor și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care se derulează lucrările de modernizare a străzii Unirii din Petrești

Primarul Dorin Nistor și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care se derulează lucrările de modernizare a străzii Unirii din Petrești

Publicat în 15.10.2019 la ora 12:05

În urma deplasării în teren, pe străzile destinate modernizării din Municipiului Sebeș, primarul Dorin Nistor și-a exprimat nemulțumirea față de stadiul în care se derulează lucrările pe strada Unirii din Petrești, existând o serie de probleme pe care le-a discutat direct cu constructorul.

Acesta s-a angajat ca, până în data de 15 decembrie, să fie așternut stratul asfaltic. Cu această ocazie, s-au corectat și deficiențele semnalate de către locuitorii străzii în executarea rigolelor, urmând ca acestea să fie refăcute conform solicitării beneficiarilor.

Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, mulțumește cetățenilor care locuiesc pe această stradă pentru înțelegere și pentru cooperare, asigurându-i de întreaga sa implicare în derularea tuturor investițiilor din orașul nostru.

Lucrările de modernizare de pe strada Ulița de Sus, din Lancrăm, sunt în plină desfășurare.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.