sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Primarul comunei Cut, Vasile Mutu, este susținut de PSD pentru un nou mandat

Primarul comunei Cut, Vasile Mutu, este susținut de PSD pentru un nou mandat

Publicat în 26.11.2015 la ora 13:45

primar-Cut-nov-2015Vasile Mutu, actualul primar al comunei Cut, candidează, susținut de PSD, pentru un nou mandat, la alegerile locale din vara anului 2016.

În 2012, Vasile Mutu (37 de ani), care se află la primul mandat, a câștigat alegerile cu un procent de 48 la sută. În comuna Cut, din județul Alba, sunt 1.285 pe locuitori.

Edilul și-a prezentat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, o parte din realizări.

”De la preluarea funcției de primar am reușit să introducem apă potabilă, lucrarea de canalizare este realizată la 40%, valoarea totală e în jur de 700.000 de euro. Avem un proiect care, până la sfârșitul anului, va fi depus pe fonduri europene, pentru asfaltare, străzi, trotuare și șanțuri aferente. S-a realizat o bună legătură cu școala din comună care a obținut rezultate foarte bune la nivel de examen de evaluare națională – un etalon pentru noi –, am fost pe locul 2 în Alba între școlile rurale și pe locul 11 ca rezultate la nivel județean. Avem o relație și sprijinim mult manifestările culturale”, a afirmat Vasile Mutu care a continuat cu obiectivele pentru viitorul mandat. ”Finalizarea lucrării de canalizare, asfaltarea străzilor, reabilitarea și modernizarea căminului cultural, păstrarea legăturii bune cu școala și sperăm să avem rezultate la fel de bune”.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.