sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Primăria Sebeș a început să-și întindă „covorul verde” și pe strada Mihail Kogălniceanu

Primăria Sebeș a început să-și întindă „covorul verde” și pe strada Mihail Kogălniceanu

Publicat în 27.09.2017 la ora 19:24

După ce și-a dat cu stângul în dreptul, în centrul municipiului, unde gazonul montat s-a uscat la nici două luni de la montare, Primăria Sebeș continuă, cu nepăsare, să-și întindă covorul „verde” și în alte locuri din oraș.

Un cititor al publicației sebesinfo.ro a trimis, astăzi, imagini de pe strada Mihail Kogălniceanu, unde se încearcă un nou exepriment, care, dacă ”dă Domnul” ploaie, poate nu le va mai da bătăi de cap.

Cititorul nostru precizează că a întrebat muncitorii ”de ce cred că s-a uscat gazonul în fața Casei de Cultură”, iar aceștia le-ar fi spus că ”nu a fost udat”.

Însă reprezentanții primăriei susțin că ”udarea «insuficientă» nu este un motiv real şi justificat”. Iată cum se justifică aceștia în ce privește verdele înlocuit cu galbenul palid.

 ”În ceea ce priveşte motivul uscării rulourilor de gazon de pe centrul municipiului Sebeş (str.Lucian Blaga, respectiv zona din faţa zidului de fortificaţie al Bisericii evanghelice) s-a datorat (a fost cauzat – n.a.) razelor solare reflectate de către zidul bisericii fortificate direct pe brazdele înierbate, proaspăt montate, ținându-se cont de temperaturile foarte ridicate din perioada respectivă.

Menţionăm fapul că udarea «insuficientă» nu este un motiv real şi justificat, deoarece în cazul acesta întregul lot, ba chiar toată suprafaţa respectivă plus cele învecinate ar fi fost uscate ca şi cea în cauză. Rulourile/brazdele înierbate afectate au fost înlocuite deja cu altele, această lucrare plus noul material (rulourile înierbate/ brazdele înierbate) au intrat în garanţie, costul fiind suportat în întregime de către firma care a asigurat montajul.

În ceea ce priveşte uscarea marginilor gazonului montat anul acesta, motivul este de asemenea înfierbântarea marginilor rulourilor datorată (cauzată de – n.a.) bordurilor încinse în urma razelor solare și a temperaturilor ridicate”.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.