sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Poliţiştii din Sebeş au identificat şi reţinut un bărbat de 52 de ani, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă

Poliţiştii din Sebeş au identificat şi reţinut un bărbat de 52 de ani, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă

Publicat în 18.09.2017 la ora 12:38

Acesta ar fi profitat de faptul că proprietarul unei case a lăsat uşa neasigurată şi a sustras un ceas. Poliţia recomandă cetăţenilor să-şi protejeze locuinţele, chiar şi atunci când sunt acasă.  

La data de 17 septembrie 2017, în jurul orei 18.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că, dintr-o încăpere a locuinţei sale, i-a dispărut un ceas, în valoare de 1.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, la scurt timp de la sesizare, s-a reuşit identificarea unui bărbat de 52 de ani, din municipiul Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Se pare că, în după amiaza zilei de 17 septembrie, bărbatul ar fi profitat de faptul că uşa de la poartă şi cea de la casă  au fost lăsate neasigurate de către proprietari, ar fi pătruns într-una din încăperile imobilului şi ar fi sustras un ceas de mână.

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reţinerii, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 18 septembrie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt din locuinţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă cetățenilor:

  • Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
  • Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!
  • Nu primiţi în casă persoane necunoscute care oferă spre vânzare diverse bunuri!
  • Nu daţi informaţii despre sumele de bani sau bunurile de valoare pe care le deţineţi!

Facebook 

Poliţiştii din Sebeş au identificat şi reţinut un bărbat de 52 de ani, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.