sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Peste 700.000 lei vor fi investiți în modernizarea Bazei Sportive Arini din Sebeș

Peste 700.000 lei vor fi investiți în modernizarea Bazei Sportive Arini din Sebeș

Publicat în 29.09.2014 la ora 12:16

baza-sportiva-ariniPe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Sebes de mâine, 30 septembrie, se află proiectul de hotărâre privind reabilitarea pistei de alergare de la Baza Sportivă Arini, inițiat de viceprimarul Adrian Bogdan.

Se propune spre aprobare alocarea sumei de 729.193,45 lei, necesara pentru efectuarea studiului DALI și amenajarea cu tartan a pistei de alergare din jurul terenului de fotbal nr. 1.

Având în vedere propunerea SPAP prin care se solicită reabilitarea pistei de alergare din jurul terenului oficial de fotbal nr. 1, din cadrul Bazei Sportive Arini, având în vedere starea avansată de degradare a acesteia și a faptului că această pistă de alergare este folosită de către cetățenii municipiului Sebeş pentru activități sportive, propun spre aprobare amenajarea pistei de alergare cu tartan”, se arată în ”expunerea de motive” care însoțește proiectul de hotărâre.

Potrivit raportului de specialitate întocmit de Serviciul Public de Administrate a Patrimoniului, valoarea studiului DALI este estimată la 4.960 de lei, iar amenajarea pistei ar costa 724.233 de lei.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.