sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Pensionar din Vinţu de Jos, jefuit la drumul mare

Pensionar din Vinţu de Jos, jefuit la drumul mare

Publicat în 14.01.2013 la ora 12:31

Un bărbat în vârstă de 68 de ani din Vinţu de Jos a fost jefuit în plină stradă, duminică dimineaţa de doi indivizi din Deva. Poliţiştii din Vinţu de Jos au fost sesizaţi prin 112, la ora 9.15, de către victimă, cu privire la faptul că a fost abordat de două persoane necunoscute care i-au sustras portmoneul, în care avea suna de 170 de lei, după care hoții şi-au continuat drumul, cu un autoturism.

“La scurt timp de la sesizare, poliţiştii au reuşit identificarea în trafic a autoturismului cu care se deplasau cei doi suspecţi, acesta fiind oprit la intersecţia DN 1 cu şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că Ionel B., de 56 de ani şi Attila F., de 36 de ani, ambii din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, în timp ce se deplasau în direcţia Vinţu de Jos – Alba Iulia, au oprit autoturismul în dreptul pensionarului şi arătându-se cunoştinţe vechi cu acesta, l-au îmbrăţişat, moment în care i-au sustras din buzunarul de la piept portmoneul în care avea suna de 170 de lei precum şi mai multe documente personale.

 Faţă de cei doi suspecţi a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Alba.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.