sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Pensionar calmat de jandarmii din Sebeș după ce și-a amenințat fosta soție cu bătaia

Pensionar calmat de jandarmii din Sebeș după ce și-a amenințat fosta soție cu bătaia

Publicat în 04.12.2015 la ora 11:13

jandarmi-amenda-sebesUn bărbat din Hunedoara a fost sancţionat contravenţional de către jandarmii din Sebeş. Acesta dorea să se împace cu fosta soţie, dar când aceasta a refuzat a ajuns să o înjure şi să o ameninţe cu bătaia.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “incidentul s-a petrecut joi, 3 decembrie, la ora 22.20 într-un imobil situat pe strada Mircea cel Mare din municipiul Sebeş şi a fost semnalat la 112 de proprietarul clădirii. Acesta a solicitat intervenţia forţelor de ordine deoarece într-un apartament avea loc un scandal.

Un echipaj de jandarmerie a acţionat de urgenţă şi, în faţa apartamentului indicat, l-a identificat pe domnul Iosif L. (59 de ani), domiciliat în municipiul Hunedoara, care înjura şi ameninţa cu bătaia două femei.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că, aflat în avansată stare de ebrietate, bărbatul a ajuns la domiciliul fostei sale soţii cu câteva zeci de minute în urmă şi a încercat să o convingă să accepte reluarea relaţiei pe care o avuseseră peste 20 de ani.

În faţa refuzului femeii, a devenit violent, jignind-o şi ameninţând-o că dacă nu-i va accepta propunerea o va bate. În ajutorul victimei a intervenit o vecină a acesteia, dar aceasta, în loc să apeleze la ajutorul forţelor de ordine, a continuat scandalul iniţiat de bărbat, proferând la rândul ei injurii şi ameninţări cu acte de violenţă.

În urma intervenţiei jandarmilor bărbatul a fost sancţionat contravenţional şi a acceptat să părăsească imobilul în care locuieşte fosta soţie. De asemenea, a fost sancţionată contravenţional şi doamna E.S. (40 de ani ), pentru injuriile şi cuvintele obscene exprimate în public. Amândurora li s-a atras atenţia că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile care vor fi luate împotriva lor ar putea să fie chiar de natură penală.”

Facebook 

Pensionar calmat de jandarmii din Sebeș după ce și-a amenințat fosta soție cu bătaia
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.