sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Partidul România Unită anunță că Marius Salău o va înlocui în Consiliul Local Sebeș pe Ana Maria Coman, după ce aceasta a demisionat din funție

Partidul România Unită anunță că Marius Salău o va înlocui în Consiliul Local Sebeș pe Ana Maria Coman, după ce aceasta a demisionat din funție

Publicat în 27.02.2018 la ora 12:07

Marius Salău intră în Consiliul Local Sebeș, din partea Partidului România Unită (PRU), în locul consilierei Ana Maria Coman, un proiect în acest sens fiind pus pe ordinea de zi a ședinței de marți.

Consiliului Local al Municipiului Sebeş este convocat la ședința extraordinară ce va avea loc în această după-amiază, începând cu ora 16.00, la Sediul Primăriei Municipiului Sebeş din Parcul Arini. Primul proiect vizează încetarea de drept a calității de consilier local a domnișoarei consilier local Coman Ana Maria și numirea în funcția de consilier local a domnului Salău Marius.

”Având în vedere încetarea mandatului de consilier local a domnișoarei Coman Ana Maria, prin demisie, în conformitate cu prevederile articolului 9, alin. (2) din Legea Nr. 393/2004, locul rămas vacant va fi ocupat de către unul dintre candidații supleanți. Ca urmare a ședintei de partid, din data de 14.02.2018, desfășurată la sediul organizației județene PRU ALBA, candidatul eligibil pentru ocuparea postului vacant de consilier local, este domnul Salău Marius. Prin urmare, solicităm validarea membrului PRU în Consiliul Local al Municipiului Sebeș, in persoana domnului Sălau Marius”, se arată într-o solicitare semnată de președintele PRU Sebeș Radu Cristian, trimisă Consiliului Local Sebeș.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.