sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Ordin de protecție emis de polițiști pentru două femei din Sebeș, după ce au fost agresate de un bărbat de 39 de ani din Petrești

Ordin de protecție emis de polițiști pentru două femei din Sebeș, după ce au fost agresate de un bărbat de 39 de ani din Petrești

Publicat în 07.01.2019 la ora 13:22

Sâmbătă, 5 ianuarie 2019, membrii unei familii din Municipiul Sebeș au reclamat polițiștilor faptul că un bărbat de 39 de ani, din Petreşti, s-a manifestat violent faţă de concubina sa şi faţă de sora acesteia.

Poliţiştii au intervenit imediat, iar în urma aplicării formularului de evaluare au dispus ca agresorul să părăsească temporar locuinţa comună şi să păstreze o distanță de minim 100 de metri faţă de membrii familiei sale.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte faptul că legislația privind violența domestică a fost modificată și completată (prin Legea nr. 174 din 13 iulie 2018), fiind reglementată modalitatea de intervenție a polițiștilor în cazurile de violență domestică și emiterea ordinului de protecție provizoriu de către aceștia.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.