sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Odată cu venirea iernii, capacele de canal montate de DPL Alba în Lancrăm au devenit adevarate capcane pentru participanții la trafic

Odată cu venirea iernii, capacele de canal montate de DPL Alba în Lancrăm au devenit adevarate capcane pentru participanții la trafic

Publicat în 11.01.2019 la ora 19:49

Capcanele montate pe șoseaua principală din Lancrăm de către DPL Alba au devenit un real pericol pentru siguranța participanților la trafic.

Într-o postare pe o rețea de socializare, edilul municipiului Sebeș își exprimă sprijinul pentru remedierea în cel mai scurt timp a defectelor legate de calitatea lucrărilor la șoseaua principală din Lancrăm.

“Luăm încă o dată poziție față de calitatea lucrării efectuate la Lancrăm și vom continua să sancționăm executantul până la remedierea tuturor defectelor semnalate de noi.

Din păcate, am avut dreptate, iar azi semnalizăm în trafic încă un capac defect. Am solicitat înlocuirea lui în cel mai scurt timp. Până atunci, îndemnăm conducătorii auto să circule cu prudență pe artera principală din Lancrăm, ținând cont și de condițiile de iarnă”, a scris Dorin Nistor pe pagina personală de facebook.

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.