sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Mureșul Vințu de Jos a promovat în Liga a 3-a

Mureșul Vințu de Jos a promovat în Liga a 3-a

Publicat în 25.06.2016 la ora 20:20

Muresul-Ludus-Muresul-Vintu-baraj-liga-3Invincibilă sub comanda antrenorului Dan Mănăilă, Mureșul Vințu de Jos a reușit o promovare istorică în Liga a 3-a, după dubla victorie din barajul de accedere în eșalonul terț, cu Mureșul Luduș, în retur fiind 3-0 (2-0) pe terenul oponentei, goluri marcate de M. Popa (8) , Apetri (26), Iacșa (79).

Alba bifează a 5-a promovare consecutivă în eșalonul superior, cu campioana Ligii a IV-a Alba, fiind sărbătoare mare în comuna de lângă Alba Iulia.

Proiectul iscat în iarnă în comuna Vințu de Jos a prins un contur fericit, Mureșul Vințu reușind cea mai mare performanță din existența clubului. Valoarea individuală și experiența competițională a fotbaliștilor aduși în intersezon și-au spus cuvântul, Mureșul Vințu a trecut într-o altă etapă, ridicând ștacheta performanței. Dar acum vine greul, noi negocieri cu antrenorul Dan Mănăilă și fotbaliștii din lot.

Mureșul Vințu conduce la pauză în  manșa retur a barajului de promovare în Liga a 3-a, scor 2-0, grație golurilor marcate de M. Popa (8) și Apetri (26).

La capătul unei jumătăți de oră perfectă pentru echipa lui Dan Mănăilă, aceasta se poate considera deja promovată în Liga a 3-a, având un avantaj liniștitor la pauză.

Formația vizitatoare a avut de apărat avantajul minim din tur, când s-a impus cu 1-0.

Facebook 

Mureșul Vințu de Jos a promovat în Liga a 3-a
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.