sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Luni, 29 octombrie 2018: Ședință ordinară a Consiliului Local al Municipiului Sebeș. Vezi proiectele aflate pe ordinea de zi

Luni, 29 octombrie 2018: Ședință ordinară a Consiliului Local al Municipiului Sebeș. Vezi proiectele aflate pe ordinea de zi

Publicat în 25.10.2018 la ora 18:07

Consiliului Local al Municipiului Sebeş este convocat în ședință ordinară pentru ziua de luni, 29 octombrie 2018, de la ora 14,00, în Sala Festivă a Colegiului Național Lucian Blaga, cu următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractelor de închiriere pentru chiriașii din blocurile ANL 12AB – cartier – Valea Frumoasei .

Proiect: iniţiator primar

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării statului de funcții al Căminului pentru Persoane Vârstnice Sebeș. jud. Alba.

Proiect: iniţiator primar

3. Proiect de hotărâre privind modificarea Inventarului domeniului public al Municipiului Sebeș, ca urmare a finalizării și efectuării recepției la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții “Modernizare străzi: Abatorului și Spicului, Municipiul Sebeș”.

Proiect: iniţiator primar

4. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 al HCL nr. 127/2017 privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Funcționare al Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș.

Proiect: iniţiator primar

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea transferului dreptului de folosinţă gratuită asupra terenului situat în Lancrăm înscris în CF 76111 – nr. topo. 76111/27 parcela nr. 27 din folosinţa d-nei Monescu Maria- Mihaela în folosinţa d-lui Popa Ilie- Ovidiu.

Proiect: iniţiator primar

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației cadastrale de primă înscriere în sistemul integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilului: intravilanul Municipiului Sebeș, strada Tipografilor, nr. 4, jud. Alba.

Proiect: iniţiator primar

7. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 la H. C. L. număr 5/2018 privind aprobarea calendarului de activităţi cultural-educative ce se vor desfăşura în cursul anului 2018.

Proiect: iniţiator primar

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea introducerii în inventarul domeniului public al Municipiului Sebeș a imobilului teren în suprafață de 1264 mp, înscris în CF 85828 Sebeș, nr. cad.85828.

Proiect: iniţiator primar

9. Proiect de hotărâre privind completarea Inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Sebeş, ca urmare a identificarii in teren a doua constructii edificate pe Teren Stadion Petresti.

Proiect: iniţiator primar

10. Proiect de hotărâre privind majorarea bugetului local pe anul 2018,introducerea de investiții noi și redistribuirea unor sume între obiective de investiții în Programul de investiții publice pe obiective de investiții,pe surse de finanțare pe anul 2018 și estimări pe 2019 – 2021.

Proiect: iniţiator primar

11. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local Sebeș pentru efectuarea lucrărilor de plantare a 100 de arbori, pe aliniamentul stradal aferent străzii Mihail Kogălniceanu.

Proiect: iniţiator primar

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.