sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Lucrări ample demarate de Primăria Sebeș pentru infrastructura localității aparținătoare Petrești

Lucrări ample demarate de Primăria Sebeș pentru infrastructura localității aparținătoare Petrești

Publicat în 14.12.2017 la ora 10:00

Primăria Sebeș a început demersuri pentru realizarea mai multor lucrări de infrastructură în localitatea aparținătoare Petrești. Este vorba despre modernizarea străzilor Unirii, Grădinilor, Mihai Eminescu și extinderea rețelei de apă pe străzile Oituz și Sînzienelor.

Pentru modernizarea străzilor Unirii și Grădinilor au fost încheiate contracte cu S.C. Hidroconstrucția în valoare de 2,84 milioane de lei, respectiv 2,38 milioane de lei, termenul de finalizare fiind septembrie 2018. Pentru lucrările de pe strada Mihai Eminescu fost aprobat studiul de fezabilitate și este în curs elaborarea proiectului tehnic, urmând ca execuția să înceapă în 2018. Tot anul viitor sunt prevăzute să înceapă și lucrările pentru extinderea rețelei de apă pe străzile Oituz și Sînzienelor din Petrești, studiul de fezabilitate fiind în curs de semnare. Tot la capitolul infrastructură, în 2017 a fost semnat un contract cu S.C. Stein Konstruct SRL în baza căruia au fost încheiate lucrări de întreținere pe următoarele străzi din Petrești: Grădinilor, Oituz, 24 Ianuarie, Unirii, Baiwerg, strada Scurtă, Mihai Eminescu, Liviu Rebreanu, Octavian Goga, Săsească, Zambilelor, Sînzienelor. Au fost executate lucrări de reparații trotuare și carosabil pe strada Morii și pe strada Decebal.

I. P.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.