sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Liderul obține maximum de puncte în retur: Sportul Petrești – CS Zlatna 3-0 (2-0)

Liderul obține maximum de puncte în retur: Sportul Petrești – CS Zlatna 3-0 (2-0)

Publicat în 12.04.2018 la ora 21:08

Sportul Petrești se menține în fotoliul de lider al Ligii a IV-a Alba, având maximum de puncte în retur și după intermediara de astăzi, când echipa lui Doru Oancea a întâlnit acasă pe CS Zlatna, impunându-se cu scorul de 3-0 (2-0), goluri marcate de Coltor (29, 85), Pamfiloiu (40).

Prima clasată a început tare, dar portarul Iviniș a amânat deschiderea scorului în două rânduri, având intervenții excelente la ocaziile lui Coltor (14 – „foarfecă” scoasă în corner și 17 – paradă în situație unu la unu). Reduta zlătneană s-a prăbușit însă în mintul 29, când la finele unei acțiuni șnur pe traseul Bălaș – D. Ianc, la finalizare s-a aflat Coltor, ce a marcat din 8 metri.

A. Câmpean (35) a șutat în diagonală, semnând unica oportunitate a oaspeților, iar avantajul a fost majorat de Pamfiloiu (40) – a împins mingea în plasă din apropiere, după ce Iviniș a respins reluarea lui Borșoi.

Cioară (51) a deschis șirul ocaziilor, reluare din 5 metri în brațele lui Dr. Pop, iar Coltor (54) a șutat de la 20 de metri, în diagonală, pe lângă. Partida a scăzut în intensitate, amfitrionii mulțumindu-se cu securizarea victoriei. Biro (83) a șutat peste după o acțiune individuală, iar o mare ocazie a fost ratată de Tîrziu (84) – șut respins în tranversală de Dr. Pop. Iar în loc de 2-1, imediat, la faza următoare, s-a făcut 3-0, Coltor (85) a inițiat o acțiune personală superbă, a înșirat câțiva adversari și a șutat în colțul lung.

Echipe: Sportul: Dr. Pop – Samoilă, Borșoi, Pamfiloiu, Ov. Stancu – Javla, Buligă – D. Ianc, Bălaș, Afrapt – Coltor;  rezerve Dobre, S. Gheroghe, Gavriluță, Albu, T. Mărginean, Năcreală, Gombocz. antrenor Doru Oancea.

CS Zlatna: Iviniș – Tîrziu, Cl. Corpade, H. Marian, Csiki, Biro, D. Lăcătuș, Negrea, Al. Kiraly, A. Cîmpean, D. Cristea; rezerve Mateș, Bradu, Bleza, Pușcău, R. Coiară, Truță, Al. Mărginean. Antrenor Vasile Ursu.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.