sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Liderul Ligii a IV-a la primul eșec în partidele de verificare: Şurianu Sebeş – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-0)

Liderul Ligii a IV-a la primul eșec în partidele de verificare: Şurianu Sebeş – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-0)

Publicat în 22.02.2017 la ora 21:11

Şurianu Sebeş şi Metalurgistul Cugir s-au întâlni astăzi într-o partidă amicală, pe terenul „Pielarul”, câștigată de gruparea de sub Drăgana cu scorul de 1-0 (0-0), unicul gol fiind marcat de Ad. Radu (48).

Liderul Ligii a IV-a Alba a suferit întâiul eșec în partidele de verificare ale iernii, dar a oferit o replică de apreciat unei formații de categorie superioară.

Un meci interesant, de un bun nivel, în care Șurianu Sebeș a avut marile ocazii în prima repriză, cea mai importantă fiind bara lui Ludwig. La reluare, la prima acțiune notabilă, Tăban a trimis o centrare excelentă, finalizată de Ad. Radu, cu capul, atacantul fiind introdus la pauză. Echilibrată în prima repriză, disputa a fost controlată de metalurgiști în al doilea mitan, când oportunitățile s-au înmulțit la buturile lui Bănică.

Divizionara terţă a apelat la testul cu liderul Ligii a IV-a Alba din pricina faptului că amicalul cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia a fost anulat.

• Şurianu: Bănică – Deaconu, R. Trif, Șt. Radu, Mirca – M. Neagu, Ludwig – Ad. Lăcătuș, Bălaș, Cl. Marcu – P. Muntean; au mai intrat Comănese, Homorozan, A. Fulea, Tocu. Antrenor Doru Oancea.

• Metalurgistul Cugir (antrenor Călin Moldovan): Vlase – Bold, Cl. Maftei, Dongmo (Camerun), Tătar – Şaucă, Marinoiu, L. Tudor, Şuteu – Stoianof, Kana (Camerun); rezerve Ciubotariu, Tăban, Itu, Cioban, Codrea, Udrea, Iovănescu, Ad. Radu.

Facebook 

Liderul Ligii a IV-a la primul eșec în partidele de verificare: Şurianu Sebeş – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.