sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Liderul Ligii a IV-a, la a 12-a victorie consecutivă: Olimpia Aiud – Șurianu Sebeș 0-5 (0-1)

Liderul Ligii a IV-a, la a 12-a victorie consecutivă: Olimpia Aiud – Șurianu Sebeș 0-5 (0-1)

Publicat în 19.11.2016 la ora 15:36

olimpia-aiud-vs-surianu-sebes-noi-2016Campioana de toamnă a Ligii a IV-a, Șurianu Sebeș, a repurtat ce de-a 12-a victorie din tot atâtea meciuri disputate, impunându-se în mod categoric în deplasarea de la Aiud, cu Olimpia, scor 5-0 (1-0), primele goluri fiind marcate de foștii „olimpici” Paul Muntean (min. 11) și Coltor (min. 63). Până la final au mai punctat Trifa (min. 76), Ludwig (min. 84) și Claudiu Marcu (min. 85).

Aiudeanul Paul Muntean a marcat primul său gol stagional în minutul 11, cu o reluare spectaculoasă cu capul, la centrarea lui Coltor, iar Coltor a majorat avantajul în minutul 63, după o fază creată de Trifa.

Același Trifa a finalizat în minutul 76, după o acțiune individuală și un șut în colțul lung. Ludwig a majorat avantajul cu un șut violent de la 25 de metri, iar Claudiu Marcu a parafat rezultatul final după un șut surprinzător de la marginea carelui, ultimii doi marcând din postura de rezerve.

Deși fără principalii marcatori, Claudiu Oara și Vali Drăgan, trupa condusă de Mihai Manea și Doru Oancea și-a dovedit iar valoarea superioară eșalonului, având maximum de puncte cu o etapă înaintea finalului turului.

Facebook 

Liderul Ligii a IV-a, la a 12-a victorie consecutivă: Olimpia Aiud – Șurianu Sebeș 0-5 (0-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.