sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Liderul, la primul eșec stagional: CIL Blaj – Sportul Petrești 3-2 (0-1)

Liderul, la primul eșec stagional: CIL Blaj – Sportul Petrești 3-2 (0-1)

Publicat în 04.11.2018 la ora 14:11

Astăzi, în derby-ul finalului de tur al Ligii a IV-a Alba, disputat între CIL Blaj și Sportul Petrești, ocupantele primelor două poziții în clasament, echipa de pe prima poziție a înregistrat prima înfrângere stagională, după o partidă nebună, 2-3  (1-0), după ce obținuse zece victorii consecutive.

Sportul Petrești, fără antrenorul Doru Oance, prins cu un meci de juniori, a cunoscut întâia oară gustul eșecul în acest sezon, partida având un act secund incendiar. Au marcat Panfiloiu (71, autogol), Timiș (73, penalty), Mihu (89), respectiv Rahovean (32) și P. Muntean (84)

Juncann (17), scăpat în dreaptam, la depășit pe Manciulea, dar centrarea sa nu a fost ajunsă de niciul coechipier. Specualtivi, vizitatorii au deschis scorul la prima oportunitate, după un corner (34), centrarea lui Ad. Lăcătuș l-a suprins pe R. Damian, iar Rahovean a profitat de cadoul primit și a marcat calm, în poarta goală. Tov vizitatorii sunt mai periculoși, R. Damian respingând în lateral șutul lui Ad. Lăcătuș (38).

La reluare, Manciulea are o intervenție salurată prin care a evitat egalarera, repingând de lângă baraa stângă reluarea cu capul trimisă de Al. Juncan (62)

• Panfiloiu, demon pentru Sportul Petrești!

Blăjenii nu au renunțat și au reușit să întoarcă rezultatul în doar trei minute, fază în care au fost ajutați de fundașul advers Panfiloiu. Acesta și-a trimis în poartă un balon urmărit de Mihu, în minutul 71, iar peste 3 minute l-a faultat în careu pe același Mihu, lovitura de pedeapsp fiind executată cu calm, de Timiș, care a întors scorul!

Nebunia a continuat, iar în minutul 84, oaspeții au beneficiat de un penalty îndelung contestat, un fault asupra lui Coltor, aczuzat că a fpcut heț în faza prealabilă, și transformat de P. Muntean (87) Augustin Damina s-a revoltat pe margine, oficialu blăjean lând efectiv for, revendincând o eliminare la Panfiloiu la penalty-ul propriu și un henț la Coltor la faza egalizatoare. În minutul 89, D. Mihu, a adus o bucurie imensă în tabăra gazdelor marcând din apropiere, după ce în prima fază tot el a șutat în bara stângă, atacantul CIL-uklui fiind MVP-ul întâlnirii.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.