sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » La Şugag, asfaltarea drumului din Valea Mărtiniei se face cu fonduri europene, prin GAL Mărginimea Sibiului

La Şugag, asfaltarea drumului din Valea Mărtiniei se face cu fonduri europene, prin GAL Mărginimea Sibiului

Publicat în 17.11.2013 la ora 10:00

Primarul comunei Sugag-Constantin JinarPrimarul comunei Şugag, Constantin Jinar, a depus la începutul acestei săptămâni un proiect prin Grupul de Acţiune Locală (GAL) Mărginimea Sibiului (la care administraţia locală este asociată) prin care se solicită cofinanţare europeană pentru asfaltarea a 8 kilometri de drum în Valea Mărtiniei.

Primarul Jinar a declarat pentru ziarul Unirea că în comuna pe care o conduce de mai bine de un deceniu a fost introdusă canalizarea pe o distanţă de 14 kilometri, în Dobra, Mărtinie şi Şugag. Pentru a evita spargerile ulterioare, inestetice, ale asfaltului, străzile laterale au fost toate pavate cu dale, mai uşor de scos în cazul unei branşări întârziate la utilităţi, a vreunui localnic. La fel stă situaţia şi pentru cei 8 kilometri de drum în Valea Mărtiniei: s-a aşteptat ca toate utilităţile şi branşamentele să fie executate, iar acum se solicită finanţare pentru acoperirea drumului cu un covor asfaltic.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.