sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Jandarmii montani au intervenit la Șugag pentru aplanarea unui scandal dintr-un bar

Jandarmii montani au intervenit la Șugag pentru aplanarea unui scandal dintr-un bar

Publicat în 29.07.2013 la ora 11:51

Jandarmii montani de la Postul Şugag au intervenit într-un un bar din  localitate şi au aplanat un incident în care era implicat personalul localului şi un client recalcitrant. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi “predat” soţiei.

jandarmi-scandal-sebesAflat în avansată stare de ebrietate şi supărat că nu mai este servit cu băuturi alcoolice, duminică, 28 iulie, în jurul orei 17.00,  I.G. ( 62 de ani ) din comuna Şugag a înjurat personalul de serviciu al unui local şi l-a ameninţat cu bătaia.

Potrivit Jandarmeriei Alba “de acelaşi tratament au avut parte şi ceilalţi clienţi, mulţi dintre aceştia alegând să părăsească incinta pentru a nu avea neplăceri. Alertat prin apel la 112, în scurt timp la faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şugag care a acţionat pentru stoparea violenţei verbale şi aplanarea conflictului. Jandarmii montani l-au identificat pe bărbatul turbulent, l-au condus afară din local şi l-au sancţionat contravenţional cu avertisment. De asemenea, i-au recomandat să evite să mai fie implicat în vreun incident şi să se îndrepte spre domiciliu.

Deşi a spus că va ţine seamă de recomandările primite şi nu va mai avea un comportament violent, la ora 17.35 bărbatul se afla din nou în barul din care fusese dat afară şi din nou îi agresa verbal pe cei in jur. Jandarmii au intervenit din nou, de data aceasta sancţionându-l cu amendă contravenţională în valoare de 500 de lei. Totodată, din cauză că bărbatul abia se mai ţinea pe picioare, l-au condus la domiciliu şi l-au lăsat în grija familiei.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Jandarmii montani au intervenit la Șugag pentru aplanarea unui scandal dintr-un bar
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.