sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Jandarmii din Sebeș au aplanat un scandal iscat între rude și datorat neînțelegerilor privind împărțirea averii

Jandarmii din Sebeș au aplanat un scandal iscat între rude și datorat neînțelegerilor privind împărțirea averii

Publicat în 20.03.2013 la ora 12:56

Jandarmii din Sebeș au intervenit marți, 19 martie, pentru a aplana un conflict dintre doi bărbaţi care îşi disputau o proprietate. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112 şi s-a desfăşurat la ora 20.00 pe strada Ştefan cel Mare din municipiu. Motivul conflictului a fost legat de împărţirea unor bunuri materiale între două rude, iar discuţiile contradictorii legate de împărţirea averii au degenerat în violenţă verbală.

Oportunitatea apelului la 112 şi rapiditatea intervenţiei jandarmilor au favorizat aplanarea scandalului încă din fază incipientă, prevenindu-se astfel escaladarea violenţei şi apariţia unor fapte mai grave.

Cei doi ai fost identificaţi ca fiind Sorin V. (47 de ani) şi Eugen P. (50 de ani) şi au fost sancţionaţi contravenţional. Totodată au primit recomandarea ca pe viitor să apeleze la căi legale de rezolvare a divergenţelor.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Jandarmii din Sebeș au aplanat un scandal iscat între rude și datorat neînțelegerilor privind împărțirea averii
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.