sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Ioan Marcu numit antrenor principal la Transalpina Șugag, liderul la zi a Ligii a IV-a Alba

Ioan Marcu numit antrenor principal la Transalpina Șugag, liderul la zi a Ligii a IV-a Alba

Publicat în 18.01.2018 la ora 11:43

Ioan Marcu este noul „principal” al Transalpinei Şugag, liderul Ligii a IV-a Alba, în partea a doua a campionatului. Acesta va fi ajutat în retur de Ioan Trăscăian, cel care a asigurat interimatul în ultimele două runde ale turului, după ce Vasile Ursu a demisionat.

Ioan Marcu se întoarce la Transalpina după mai binde de un an, acesta mai conducând formaţia de pe Valea Frumoasei în toamna anului 2016, pentru ca ulterior să pregătească Energia Săsciori. „Am luat o decizie bună, am mai colaborat cu Ioan Marcu în trecut. Obiectivul este obţinerea promovării în Liga a 3-a, iar pentru aceasta o să aducem 3-4 jucători, să întărim fiecare compartiment”, a confirmat Neluţu Budin, finanţatorul primei clasate la finele turului.

Transalpina Şugag se va reuni în 2 februarie şi are stabilite şase partide de verificare înaintea startului returului, după cum urmează: Energia Săsciori (4 şi 18 februarie), Viitorul Şelimbăr (10 şi 18 februarie), Nicolae Linca Cergău (11 februarie), Metalurgistul Cugir (24 februarie). Deocamdată Ad. Lăcătuş şi Fl. Stoica sunt plecaţi în străinătate, iar M. Lazăr se pregăteşte cu Industria Galda.

La mijlocul stagiunii, Transalpina are 3 puncte avans faţă de CS Ocna Mureş (locul secund) şi respectiv 4, raportat la Sportul Petreşti (locul al treilea), contracandidatele la promovare.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 66 ori

Ioan Marcu numit antrenor principal la Transalpina Șugag, liderul la zi a Ligii a IV-a Alba
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.