sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Ioan Bogățan: „Candidez la Primăria Vințu de Jos chiar și independent”

Ioan Bogățan: „Candidez la Primăria Vințu de Jos chiar și independent”

Publicat în 09.03.2016 la ora 9:35

ioan-bogatan-2016Mă adresez dumneavoastră dragi vințeni, deoarece îmi doresc să nu dați crezare zvonurilor lansate de „anumite persoane”, cum că nu aș mai candida pentru Primăria Vințu de Jos. Promit că voi candida în orice condiții, independent sau afiliat unui partid politic care este dispus să-mi susțină ideile și viziunea mea pentru locul unde mama mea mi-a dat viață!

Împreună am convingerea că vom câștiga, pentru că dvs, dragi vințeni, meritați mai mult respect, meritați o comună curată și o administrație cinstită și care lucrează în interesul dvs și nu pentru propriile buzunare.

Vă rog să nu susțineți persoane fără experiență, care caută un loc de muncă și care doresc să administreze banul public și avuția comunei după bunul lor plac.

Surprinzător, prin votul dvs, am câștigat toate sondajele de opinie și totuși a fost nominalizat ca și candidat de primar cel de pe locul II.

Așadar dragi vințeni, am convingerea că vă doriți o persoană cu experiență în administrație, nepătat și familist convins, dar nu în ultimul rând, cu drag de locul nașterii.

Al vostru vințan,
Ioan Bogățan

Facebook 

Ioan Bogățan: „Candidez la Primăria Vințu de Jos chiar și independent”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.