sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Investiție de peste 100.000 de euro la Sebeș, într-un loc de joacă pentru copii cu aparate de fitness și masă de tenis pentru adulți

Investiție de peste 100.000 de euro la Sebeș, într-un loc de joacă pentru copii cu aparate de fitness și masă de tenis pentru adulți

Publicat în 30.08.2017 la ora 20:10

Administrația locală din Municipiul Sebeș vizează amenajarea unui loc de joacă pentru copii, dar în care să-și petreacă timpul într-un mod plăcut și adolescenții, respectiv adulții, cu aparate de fitness și masă de tenis, investiția ridicându-se la peste 100.000 de euro.

În ședința de marți a Consiliului Local Sebeș s-a aprobat proiectul de hotărâre ”Studiu de fezabilitate pentru obiectivul de investiții Amenajare loc joacă în cartier M. Kogâlniceanu”.

Proiectul are două variante, pentru care se va opta în următoarea perioadă, însă este de precizat că aparatul de specialitatea al Primăriei Sebeș a arătat, în ședința de marți, că optează pentru varianta 1, ce are o valoare de 476.550 de lei și o durată de execuție de șase luni. (durata de elaborare a proiectului este de două luni).

Spațiu de agrement pentru adulți – aparate de fitness în aer liber și o masă de tenis – și trei stâlpi de iluminat cu panouri voltaice, sunt principalele diferențe între prima variantă și cea de-a doua.

De asemenea, varianta 1, pentru care probabil vor opta consilierii liberali din PNL, care sunt majoritari, are o suprafață cu alei pietonale de 360 de mp, suprafață zonă de joacă acoperită cu pavele de cauciuc montate de pat de nisip 544 mp din care cu mobilier urban 414 mp și suprafață de teren ocupată 904 mp.

În cazul variantei 2, suprafața zonei de joacă e acoperită cu pietriș.

Consilierii locali din Opoziție au arătat că diferența de circa 200.000 de lei între cele două variante nu se justifică.

Parcul va avea, între altele: alei pietonale, mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi etc.), echipamente de joacă și recreere pentru copii, complex joacă (3 turn, 1 platformă, 5 tobogane), balansoare, hinte cu protecție, carusel (6 persoane) și altele. Aparate de fitness (bicicletă, stepper, tracțiune).

În cadrul ședinței, consilierii au purtat în mai multe rânduri un dialog aprins (vezi filmarea de mai jos):

Acest articol a fost citit de 1009 ori

Investiție de peste 100.000 de euro la Sebeș, într-un loc de joacă pentru copii cu aparate de fitness și masă de tenis pentru adulți
4.3 (86.67%) 3 votes

Comentarii

2 Comentarii la Investiție de peste 100.000 de euro la Sebeș, într-un loc de joacă pentru copii cu aparate de fitness și masă de tenis pentru adulți

 1. Iulian Răspunde

  30.08.2017 la 20:22

  Tiganie … Imi provocati greata!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Giee Răspunde

  31.08.2017 la 19:44

  Pentru conducta de apa de pe strada Stefan cel Mare nu sunt bani dar pentru investitii din care se pot fura bani da.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.