sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Între 25-27 august 2017: Are loc cea de-a II-a ediție a „Șureanu Bike Fest”, la Poarta Raiului, în Luncile Prigoanei

Între 25-27 august 2017: Are loc cea de-a II-a ediție a „Șureanu Bike Fest”, la Poarta Raiului, în Luncile Prigoanei

Publicat în 23.08.2017 la ora 15:31

Iubitorii de mișcare pe două roți, cu ”poftă„ de competiție, sunt invitați între 25 și 27 august la „Șureanu Bike Fest” – 2017. Este vorba despre cea de-a doua ediție a competiției de mountain bike, din zona Munților Șureanu.  

Startul ediției de anul acesta se va da din Poarta Raiului, zona Hotel Sf. Petru, iar finish-ul va fi în aceeași locație.

Traseul presupune parcurgerea a 27 de kilometri pe drumuri forestiere, poteci și prin pădure, la o altitudine ce variază între 1200m și 1900 de metri.

Startul probei principale e programat sâmbătă, 26 august 2017, la ora 11:00.

Pentru seniori există 4 categorii de concurs: M<35, M>35, F<35 si F>35, iar pentru juniori vor exista competiții separate pe trasee marcate în Poarta Raiului.

Categoria Seniori beneficiază de premii în bani pentru fiecare din cele 4 categorii. Locul I – 300 RON, Locul II- 200 RON, Locul III – 100 RON.
Cei care nu au reușit să se înscrie online se pot înscrie și pot achita taxa de participare de 25 ron (fara tricou personalizat) până sâmbătă, ora 10:00, la zona de start, în Poarta Raiului, Munții Șureanu.

Șureanu Bike Fest înseamnă combinația perfectă între munte, aventură și oameni care împărtășesc aceeași pasiune: pedalatul! O experiență unică, cu locuri superbe și oameni frumoși!”, transmit organizatorii.

Mai multe detalii despre competiție, AICI

Evenimentul este organizat de Asociatia Centrul de Educatie Ecologica Muhlbach Sebes, reprezentată de Trifu Horia, în calitate de președinte, în parteneriat cu Hotel Sf. Petru Poarta Raiului, Hanul lui Marin – Luncile Prigoanei, Primăria Șugag, Primăria Săsciori, Serviciul Public de Salvamont Alba, Jandarmeria Alba și Directia Silvică Alba.

Acest articol a fost citit de 55 ori

Între 25-27 august 2017: Are loc cea de-a II-a ediție a „Șureanu Bike Fest”, la Poarta Raiului, în Luncile Prigoanei
4 (80%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.