sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Între 13 și 15 septembrie va avea loc ”Şureanu Mountain-Bike & Fly Festival 2013”

Între 13 și 15 septembrie va avea loc ”Şureanu Mountain-Bike & Fly Festival 2013”

Publicat în 10.09.2013 la ora 13:51

parapante-sureanuDomeniul Schiabil Şureanu, şi Consiliul Judeţean Alba vor organiza în intervalul 13-15 septembrie evenimentul ”Şureanu Mountain-Bike & Fly Festival”. Parteneri în organizarea acestui eveniment sunt: clubul ‘The Raven’, Hotel Sf. Petru, Pensiunea Bellamy, Pensiunea Şureanu din Poarta Raiului, Alba Sport Vision, Primăria Cugir, Primăria Săsciori şi Primăria Şugag.

Evenimentul se adresează celor care practică zborul cu parapanta, practicanţilor de mountain-bike, fotografilor şi tuturor celor care iubesc mişcarea, muntele şi aventura. De vineri 13 septembrie, până duminică 15 septembrie se vor organiza concursuri pentru parapantişti: zbor de distanţă pe traseu impus, aterizare la punct fix; concursuri pentru mountain-bike de tip cross country, pe patru categorii şi un concurs de fotografie.

Locul de desfăşurare este Domeniul Schiabil Şureanu iar centrul de coordonare va funcţiona la Apres-Ski Ada. Premiile puse în joc pentru cei care se vor clasa pe primele locuri, la fiecare concurs, vor consta în cupe, diplome, tricouri, skipass pentru o zi şi cazare la pensiunile din zonă. Pe lângă acestea se vor acorda şi premii speciale.

Regulamentele de concurs, formularele de înscriere, programul evenimentului şi alte informaţii pot fi obţinute de pe pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/SureanuMBF sau de la coordonatorii concursurilor de parapanta respectiv, mountain-bike, Bogdan Oprea,e-mail: davoss2005@yahoo.com şi Jean Tatu, e-mail: tatu_jean1@yahoo.com.

Facebook 

Între 13 și 15 septembrie va avea loc ”Şureanu Mountain-Bike & Fly Festival 2013”
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.