sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a jandarmilor montani din Șugag pentru ajutarea unui bărbat din Almașu Mare a cărui autoturism a rămas înzăpezit în șanțul de pe marginea drumului, lângă Domeniul Schiabil Șureanu

Intervenție a jandarmilor montani din Șugag pentru ajutarea unui bărbat din Almașu Mare a cărui autoturism a rămas înzăpezit în șanțul de pe marginea drumului, lângă Domeniul Schiabil Șureanu

Publicat în 07.01.2020 la ora 19:54

Jandarmii montani din cadrul postului de Jandarmi Montan Șugag au fost solicitați să intervină astăzi, 7 ianuarie 2020, în jurul orei 15:00, în cazul unei persoane a cărei mașină a derapat și a rămas blocată în șant, în apropiere de pârtia Șureanu.

Un bărbat de 30 de ani din localitatea Almașu Mare, județul Alba a rămas blocat cu mașina în șant în zona pârtiei Șureanu, astăzi, în jurul orei 15:00.

Acesta s-a deplasat pe jos până la postul jandarmilor montani pentru a le cere sprijinul, iar în scurt timp, cu ajutorul autovehiculului din dotarea jandarmilor, mașina cetățeanului a fost repusă pe calea de rulare.

Este cea de-a 5-a intervenție a jandarmilor montani în ultimele zile, pentru a-i ajuta pe cetățenii aflați înzăpeziți în troienele din munți.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.