sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a jandarmilor montani din Șugag pentru ajutarea unei familii care a ajuns cu mașina în șanț, în miez de noapte

Intervenție a jandarmilor montani din Șugag pentru ajutarea unei familii care a ajuns cu mașina în șanț, în miez de noapte

Publicat în 11.01.2020 la ora 14:20

Jandarmii montani au intervenit azi-noapte, în jurul orei 01.00, după ce o persoană s-a deplasat la punctul de lucru al Postului de Jandarmi Montan Șugag, pentru a sesiza faptul că, o doamnă a ieșit cu mașina din decor, intrând în șanț.

Accidentul s-a produs la 7 km de domeniul schiabil spre Luncile Prigoanei. Potrivit informațiilor, doamna era din județul Sibiu iar împreună cu soțul și încă o persoană, se deplasau spre o pensiune din zona Luncile Prigoanei.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat de bărbat, dar mașina nu a putut fi scoasă din șant, astfel că persoanele au fost transportate la pensiunea unde acestea urmau să fie cazate.

Cei doi soți au fost transportați de către un alt turist, iar cea de-a treia persoană de către jandarmi, urmând ca mașina acestora să fie tractată astăzi, cu un buldoexcavator.

Astăzi, cu ajutorul utilajului, mașina a fost repusă pe drum, iar jandarmii s-au reîntors la fața locului pentru a informa turiștii care urcau, sa rămână pe loc până la terminarea intervenției.

 

Facebook 

Comentarii

Un Comentariu la Intervenție a jandarmilor montani din Șugag pentru ajutarea unei familii care a ajuns cu mașina în șanț, în miez de noapte

  1. adi b. Răspunde

    11.01.2020 la 18:35

    Si de ce să plătesc eu sau tu iresponsabilitatea unor nesăbuiti?!? Să plătească intervenția!Sunt premiați iresponsabilii si pedepsiți cei cuminți.Halal dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.