sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Inspectori școlari și directori schimbați din funcții la Inspectoratul Şcolar Alba

Inspectori școlari și directori schimbați din funcții la Inspectoratul Şcolar Alba

Publicat în 02.01.2013 la ora 16:51

Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Alba a operat astăzi noi schimbări, atât în cadrul personalului propriu, cât și la nivelul unor unități de învățământ din județ.

Trei inspectori școlari numiți în funcții în timpul vechii conduceri a instituției au fost înlocuiți, motivul oficial fiind, ca și la schimbarea directorilor de școli sau grădinițe, încetarea detașării pe post. Neoficial, însă, se vorbește de schimbări pe criterii politice, cu atât mai mult cu cât unii dintre noii inspectori dar și o mare parte dintre cei aproape 100 de noi directori sau directori adjuncți  sunt membri sau simpatizanți ai USL.

Este vorba despre prof. Codruţa Lodroman, de la Şcoala Generală „Ion Agârbiceanu”, numită inspector pentru activităţi extraşcolare în locul prof. Antonina Panait,  prof. Alina Bud, de la Palatul Copiilor Alba Iulia, este noul inspector pentru integrare europeană şi progame comunitare în locul prof. Cristina Comaniciu, iar prof. Corina Radu de la Liceul Teoretic Teiuş, o va înlocui în funcția de inspector pentru limbi moderne pe prof. Georgeta Bădău.

Nici schimbările la nivelul conducerii unor instituții de învățământ din județ nu s-au oprit la lista anunțată săptămâna trecută pe care se aflau nu mai puțin de 70 de nume. Tot în ședința de astăzi s-a propus și aprobat schimbarea a încă aproximativ 30 de directori sau directori adjuncți. Sunt vizate atât grădinițe cât și școli generale și licee, un exemplu fiind Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia, unde prof. Carmen Ursu o va înlocui pe fosta directoare, prof. Maria Hodor.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.