sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Înfrângere la limită în primul meci al returului Ligii Naţionale de handbal feminin: CSM Unirea Slobozia – HC Alba Sebeş 23-22 (10-11)

Înfrângere la limită în primul meci al returului Ligii Naţionale de handbal feminin: CSM Unirea Slobozia – HC Alba Sebeş 23-22 (10-11)

Publicat în 09.01.2016 la ora 13:57

HC-Alba-Sebes-oct-2015Într-un  derby al subsolului primei scene a handbalului feminin, CSM Unirea Slobozia – HC Alba Sebeş, scor 23-22 (10-11), într-un meci contând pentru etapa a 14-a, prima a returului în Liga Naţională.

HC Alba Sebeș a pierdut nemeritat, în condițiile în care la mijlocul actului secund conducea cu 18014 și apoi au intervenit câteve decizii de arbitraj care le-au readus pe gazde în joc. Ba mai mult, în ultimele 30 de secunde, la scorul de 22-22, în atac, Andreea Pătulean a fost jenată, a trimis mingea în aut și gazdele au reușit să marcheze miraculos, cu 4 secunde înainte de final, reușind o victorie nesperată.

• Lacrimi la final!

Meritam mult mai mult, fetelee au jucat foarte bine, s-au concentrat toată săptămâna în dorința de a demonstra și a face ceva aici. Meritam mult mai mult și este păcat de munca lor și de lacrimile de la final. Chiar le-am felicitat cu Alina pentru cum s-au comportat„, a concluzionat Seviștean Popa.

Vizitatoarele au pierdut dramatic, un joc de care se legau speranțele de intrare în cursa pentru evitarea retrogradării.

Echipa condusă de Alina Șorodoc (Teanu Popa fiind director tehnic) a avut o evoluție peste așteptări, conducând în majoritatea timpului.

Nou-promovata a a înregistrat al 6-lea eşec consecutiv, la prima reprezentaţie din partea secundă a campionatului!

Penultima clasată, HC Alba Sebeş are numai 4 puncte, iar CSM Unirea Slobozia are 16 puncte.

HC Alba Sebeș: Bianca Curmenț, Ioana Petruneac (portari),  Nicoleta Safta și Andreea Pătulean – câte 5 goluri, Ana Maria Ciolan – 4, Iulia Andrei și Paula Hoha – câte 3, Mitrache și Nicoleta Rudu – câte unul; au mai jucat Ana Maria Dina, Bianca Bogdan, Lavinia Dobromir și Alina Șorodoc.

În etapa viitoare, HC Alba Sebeș va juca pe teren propriu cu campioana CSM București.

Înfrângere la limită în primul meci al returului Ligii Naţionale de handbal feminin: CSM Unirea Slobozia – HC Alba Sebeş 23-22 (10-11)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.