sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Incertitudinea domnește la HC Alba Sebeș înaintea meciului de campionat cu HC Zalău

Incertitudinea domnește la HC Alba Sebeș înaintea meciului de campionat cu HC Zalău

Publicat în 15.10.2015 la ora 14:48

HC-Alba-Sebes-oct-2015Foarte multă confuzie în tabăra echipei HC Alba Sebeş, nou-promovată în elita handbalului feminin autohton. În cursul săptămânii trecute, handbalistele nu-şi primiseră contractele, nefiind plătite de la începutul pregătirii, din luna iulie, însă ieri o parte dintre ele şi-au încasat două rate contractuale.

Din acest motiv financiar, două dintre transferurile de marcă, Alexandra Gogoriţă Andrei şi Andreea Antoce Ivan, principalele marcatoare în primele 7 etape şi-au depus memorii la instanţele Federaţiei Române de Handbal, întrucât conducătorii nu şi-au respectat obligaţiile, în plus Cristina Şunea şi-a reziliat înţelegerea. Sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 18.00, în Sala “Florin Fleşeriu” se dispută partida dintre HC Alba Sebeş şi HC Zalău, prima după pauza competiţională, însă meciul nu va prilejui duelul dintre cei doi tehnicieni experimentaţi, Seviştean Popa şi Gheorghe Tadici, buni prieteni din facultate, foşti colaboratori la reprezentativa României şi Oltchim Rm. Vâlcea. Asta pentru că Seviştean Popa a fost îndepărtat, trecut pe linie moartă, modul elegant fiind “pentru eliminarea suspiciunilor”.

• Se caută antrenor!

De pregătirea echipei se ocupă “veterana” Alina Şorodoc, însă este doar o formă temporară de asigurare a băncii tehnice, întrucât se negociază pentru aducerea altui antrenor! “Am discutat cu Alina şi ea se va ocupa de pregătire. Eu mă prezint la antrenamente, însă nu ştiu ce se va întâmpla în viitor. Probabil că există anumite nemulţumiri, mi s-a transmis că este o decizie a Comitetului Director, dar trebuie să aştept noi hotărâri”, a spus Seviştean Popa. Nici Alina Şorodoc (39 de ani) nu va putea evolua, fiind accidentată, împotriva echipei al cărei tricou l-a îmbrăcat timp de 8 sezoane, numită Silcotub Zalău, cu care a cucerit titlul naţional în 2001 şi a jucat în Champions League. HC Alba Sebeș ocupă penultimul loc în Liga Națională de handbal feminin, cu o singură victorie în primele 7 etape disputate (25-24 cu Rapid București). În ciuda eforturilor noastre telefonice de a afla punctul de vedere oficial al clubului, n-am putut afla nimic, timp de două zile apelurile sunând în gol…

Facebook 

Incertitudinea domnește la HC Alba Sebeș înaintea meciului de campionat cu HC Zalău
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.