sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Incertitudinea alungă jucătorii din Arini: după Ştefan Radu şi portarul Nicuşor Bănică este la un pas de a o părăsi pe Şurianu Sebeş,

Incertitudinea alungă jucătorii din Arini: după Ştefan Radu şi portarul Nicuşor Bănică este la un pas de a o părăsi pe Şurianu Sebeş,

Publicat în 12.07.2017 la ora 19:15

Incertitudinea care învăluie viitorul nou-promovatei în Liga a 3-a, Şurianu Sebeş, afectează din plin planurile fotbalistice ale trupei din „Arini”.

Astfel, din cauza lentorii cu care se mişcă lucrurile, pe lângă fundaşul Ştefan Radu, aflat la o semnătură de Unirea Alba Iulia, un alt jucător exponenţial al campioanei judeţului Alba, portarul Nicuşor Bănică este foarte aproape de a părăsi gruparea pregătită de Doru Oancea!

Cel mai bun goalkeeper ce a activat în ultimele două sezoane la nivelul judeţului Alba, cu două baraje câştigate, Nicuşor Bănică este la final de contract cu Şurianu, echipă ce astfel ar suferi două pierderi importante.

Din cauza situaţiei în care se află Şurianu Sebeş, iau în calcul o despărţire de acest club! Au trecut trei săptămâni de când am câştigat barajul şi nu s-a întâmplat absolut nimic„, a afirmat Nicuşor Bănică.

• ”Este viitorul nostru în joc”

Aş fi vrut să rămân la Şurianu, dar în atari situaţii mi-e greu să rămân. Sunt liber de contract, este vorba despre viitorul nostru, ca şi jucători, iar în acest moment lipseşte siguranţa„, a menţionat Nicuşor Bănică.

O să aleg cea mai convenabilă ofertă în ceea ce mă priveşte. Nu o să mai analizez cu sufletul. Discut cu orice echipă, pentru că nu am mai primit niciun semn din partea persoanelor ce activează în club„, a precizat Nicuşor Bănică.

Nicuşor Bănică a venit în Alba în iarna anului 2016, acceptând provocarea venită de la Mureşul Vinţu de Jos şi a devenit rapid extrem de apreciat, impresionând între buturile echipelor Mureşului Vinţu de Jos şi Şurianu Sebeş, cu care a câştigat Liga a IV-a doi ani consecutivi.

Acest articol a fost citit de 121 ori

Incertitudinea alungă jucătorii din Arini: după Ştefan Radu şi portarul Nicuşor Bănică este la un pas de a o părăsi pe Şurianu Sebeş,
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.