sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Incendiu la doua case din comuna Șugag, provocat de un bărbat din satul Arți

Incendiu la doua case din comuna Șugag, provocat de un bărbat din satul Arți

Publicat în 23.05.2015 la ora 13:20

incendiu-fanPompierii din Sebeș au fost solicitați să intervină astăzi la un incendiu produs în satul Arți, comuna Șugag unde două case au luat foc.

Din primele informații, intervenția este deosebit de dificilă deoarece, din cauza terenului accidentat, autospecialele nu pot ajunge la locul incendiului.

Potrivit reprezentantului ISU Alba, incendiul a fost anunțat de o femeie care a spus că soțul său a dat foc la casa în care locuiește cu familia și a poi a incendiat si casa vecinilor. Zona este inaccesibilă, pompierii au reușit să ajungă cu autospecialele, pe un drum forestier, la aproximativ 1 km de case, după care au fost nevoiți să străbată drumul pe jos. În momentul în care au ajuns la locul incendiului, cele două case (construite din lemn), erau deja distruse în proporție de 80%. S-a reușit localizarea focului astfel încât să nu se extindă la pădurea din apropiere și nici la alte locuințe. Se desfășoară cercetări, la care participă și polițiștii, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la producerea evenimentului.

UPDATE: Reprezentantul IPJ Alba a precizat că în urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că, în această dimineață, bărbatul în vârstă de 50 de ani, aflat sub influența alcoolului, și-a agresat soția și apoi a dat foc la cele două case, după care a plecat în pădure unde s-a spânzurat de un copac. Cadavrul a fost ridicat de medicul legist în vederea efectuării necropsiei.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.