sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » În prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a: Mureșul Vințu – Mureșul Luduș 1-0 (1-0)

În prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a: Mureșul Vințu – Mureșul Luduș 1-0 (1-0)

Publicat în 19.06.2016 la ora 10:17

muresul-vintu-muresul-ludus-baraj-liga-3-iun-2016Mureșul Vințu de Jos a învins Mureșul Luduș, scor 1-0 (1-0), în prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a, reușită S. Culda (35, balon deviat de un adversar în propria poartă), dar promovarea se joacă sâmbăta viitoare în Mureș.

1000 de spectatori au asistat la cel mai important joc din istoria echipei conduse de Dan Mănăilă, formație care a dominat prima parte a jocului când a și înscris, cu noroc. Finalul mitanului întâi l-a adus în prim-plan pe portarul N. Bănică, cu două intervenții ce au refuzat egalarea (37, la Chișu și 44, la Litean).

Actul secund a fost la discreția amfitrionilor, ce au dominat, în timp ce oaspeții nu au contat deloc în ofensivă. Ex-uniristul G. Rotaru a avut două intervenții decisive ce au limitat scorul la o victorie italiană a gazdelor, la An. Moldovan (59) și M. Popa (85). Campioana din Alba a câștigat de justețe, dar până la bucuria supremă mai e un joc.

Mureșul Vințu întâlnește Mureșul Luduș în prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a, formația din Alba având avantajul terenului propriu și al suporterilor în acest meci pentru accederea în Liga a 3-a.

Facebook 

În prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a: Mureșul Vințu – Mureșul Luduș 1-0 (1-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.