sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Ieri la Sebeș, jandarmii au surprins in flagrant trei bărbaţi din Cluj în timp ce sustrăgeau produse dintr-un supermarket

Ieri la Sebeș, jandarmii au surprins in flagrant trei bărbaţi din Cluj în timp ce sustrăgeau produse dintr-un supermarket

Publicat în 04.02.2013 la ora 11:49

Trei bărbaţi din judeţul Cluj riscă dosar penal după ce au fost surprinşi în flagrant delict de jandarmi în timp de sustrăgeau diverse produse dintr-un supermarket din municipiul Sebeş.

Fapta s-a petrecut duminică, 3 februarie, în jurul orei 16.30, iar prezenţa jandarmilor a fost solicitată printr-un apel la 112 de către un agent de pază al magazinului. Acesta a semnalat faptul că observase două persoane care aveau un comportament suspect şi pe care le bănuia că au sustras produse din incinta magazinului. Mai mult, apelantul a adăugat că produsele respective a fost depozitate într-un autoturism parcat în apropiere, iar suspecţii se pregăteau de plecare. În aceste condiţii, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în regim de urgenţă în locul indicat prin apelul telefonic şi i-a oprit pe cei doi înainte să se facă nevăzuţi. În urma verificărilor legale, în autoturism au fost găsite mai multe produse alimentare şi cosmetice ( ciocolată, caşcaval, conserve, salam, pastă de dinţi şi şampon, în valoare de 1218 lei ) pe care cei doi au recunoscut că le-au sustras din mai multe magazine situate pe raza localităţilor Braşov, Făgăraş, Sibiu şi Sebeş şi pe care doreau să le valorifice în interes personal. În plus, aceştia au adăugat că mai aveau un prieten care încă se afla la “cumpărături” în supermarket, iar  personalul de pază,  atenţionat fiind  de jandarmi, a reuşit în scurt timp să-l depisteze.

Suspecţii au fost identificaţi ca fiind Nicolaie Mucz (42 de ani), Laurenţiu Mozei (25 de ani) şi Ion Repede (40 de ani), toţi domiciliaţi pe raza judeţului Cluj. Pe numele acestora au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cercetările vor fi continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.